Lizzo и Cardi B са богини в общото им парче "Rumors"

Носителката на Grammy Lizzо се обедини с провокативната рапърка Cardi B, за да разкажат една истинска история в "Rumors".

Във видеото двете изпълнителки се превъплъщават в богини, а рапърката разкрива напредналата си бременност. Двете иронично пеят, че "всички слухове са верни", докато изброяват клюките по техен адрес. Наскоро Lizzo разкри, че е написала парчето през февруари, вдъхновявайки се от небивалиците, които чува за себе си. 

 

"Rumors" е първото ново парче на Lizzo след "Cuz I Love You" от 2019 г. Дебютният й албум "Nice Life" прекара 24 последователни седмици в Top 10. Сингълът "Truth Hurts" също се превърна в най-дъго задържалия се #1 от соло жена рапър в историята, след като прекара седем седмици на върха на класациите. 

Lizzo ще отпразнува дългоочаквания сингъл "Rumors" с редица престижни концертни появи, включително заглавно изпълнение на Bonnaroo Music & Arts Festival в събота, 4 септември – първата някога жена хедлайнер в дългата двадесетгодишна история на фестивала. Певицата е една от звездите, които ще се вкючат в 24-часовото събитие в Global Citizen Live (събота, 25 септември).

Свързани новини

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022

Purple Disco Machine с поклон към 80-те

07.03.2022

Датската звезда MØ с нов сингъл и албум

28.01.2022

Manic Street Preachers се завърнаха

21.09.2021

Чуй новата музика тази седмица

16.08.2021