Lizzo е новата кралица на класациите

Певицата Лизо (Lizzo) остава начело на класацията на Billboard за сингли с "About Damn Time" за втора последователна седмица, съобщи изданието.
 
Това е пилотното парче от новия албум "Special" на изпълнителката, който излезе в средата на месец юли и също стана най-продаваната музикална колекция. Постижението идва на фона на грандиозния успех на ремикса на "About Damn Time" с Purple Disco Machine, който се превърна в любимата лятна мелодия на радиостанциите по целия свят. 
 
Втората позиция в класацията отново е за британския певец Хари Стайлс със сингъла "As It Was". Той беше начело на подреждането в десет непоследователни седмици със суперуспешния пилотен сингъл от новия си албум "Harry's House". 
 
Хитът "Running Up That Hill" на Кейт Буш, който записа исторически успех близо 40 години след първоначалното си излизане, запазва третото си място. Парчето отново стана актуално благодарение на саундтрака на сериала "Странни неща" ("Stranger Things").
 
В челната петица на подреждането на Billboard за сингли се нареждат Джак Харлоу с "First Class", както и рапърът Фючър с хита си "Wait for U", в който участват Дрейк и Темс. 
 
R&B кралицата Бионсе заема шеста позиция с пилотната песен "Break My Soul". Тя се изкачва нагоре в подреждането само с едно стъпало спрямо миналата седмица, когато излезе и новият й албум "Renaissance". 

Свързани новини

Вечният коледен хит отново на върха

21.12.2023

Песо Плума и Бед Бъни триумфираха

10.10.2023

Облаците над певицата се сгъстяват

10.08.2023

Лизо отговори на обвиненията

04.08.2023

Упрекват я и за лоша работна среда

02.08.2023