Виктория с нов имидж и звучене в "How to Ruin a Life"

Певицата Виктория представи новата си песен "How to Ruin a Life". 
 
На обложката на "How to Ruin a Life" Виктория си партнира с популярния млад български актьор Филип Буков. Той участва в сериалa "Татковци“ и е спряган за новия "Ерген“ в хитовото риалити, излъчено за първи път в България тази пролет.
 
Виктория споделя за песента: "Дълго работихме по този сингъл и съм много щастлива, че най-накрая можем да го споделим със света. Много от моите фенове, колеги и приятели са изненадани как звучи "How to Ruin a Life“ и ме виждат в по-различна светлина. В друга светлина съм и във фотосесията за клипа. На мотор и с екранен партньор - Филип. Не се изненадвайте да ме виждате на мотор. Карам курсове и се надявам скоро да имам и свой.“
 
 
Певицата ще има възможност да изпее на живо новата песен пред международна публика по време на предстоящите си участия в Португалия и Дания, и пред българските си фенове по време на участията си в страната лятото.
 
Музиката и текста на "How to Ruin a Life" са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.

Свързани новини

VICTORIA с нов проект

09.11.2021

Това е нашата песен за Евровизия 2021

18.03.2021

Чуй българската песен за Евровизия 2021

11.03.2021

Фенове решават бг песента в Евровизия

01.02.2021

Виктория в Топ 30 на Евровизия

04.01.2021