Dj Burlak и Кристина Нова с кавър на класиката "Wicked Game"

Броени дни остават до представянето на третия съвместен проект на един от най-изявените артисти на българската клубна сцена - Dj Burlak и вокалистката Кристина Нова. 
 
Dj Burlak е познат в музикалните среди с успешните си официални ремикси на хитове на някои от най-известните имена на поп сцената ни, сред които Графа, Любо Киров, Михаела Филева, Поли Генова, Д2, Лора Карджова и други. Кристина Нова е ъндърграунд артист и също популярно име сред музикантите в България, а с Dj Burlak я среща страстта към клубната музика. 
 
 
Новият проект е дългоочакван и за самите тях и е официална кавър версия на класиката от 80-те на Крис Айзък - "Wicked Game". Изданието включва 3 версии, от които две хаус и една акустична, където Dj Burlak ни показва защо колегите му го смятат за един от най-добрите хаус продуценти в България, а дълбокият и чувствен глас на Кристина докосва директно сърцата. 
 
Във видеото на "Wicked Game" акцент са някои от най-болезнените теми за творците - унищожаването и замърсяването на околната среда, глобалното затопляне, отчуждаването на хората заради пандемията, както и липсата на толерантност към различните. 

Свързани новини