TOTO H отново слага маска, но този път за "Партизанка"

С маска като Фантомът на операта един от най-слушаните български изпълнители, TOTO H скача в нов самостоятелен сингъл - "Партизанка":
 
 
И този път половинката от дуото СкандаУ се разхожда по сърдечната струна на слушателите. Текстът, който по традиция е дело на самия TOTO H, чопли в отворени рани на объркани любовни отношения. 
 
 
Видеото, дело на Bashmotion, е не по-малко "завързано". Буквално. В него TOTO H сменя имиджа и слага стилен костюм, половината му лице е покрито с маската, но не на Камъка от "Маскирания певец", а на Фантомът на операта, а волята му е подчинена на красивата "партизанка" Ивомила Петкова (един от най-успешните български инфлуенсъри и носителка на титлата InstaQueen). Животът им е театър и те го играят на истинска сцена (клипът е сниман в Културен дом Искър, София). А реквизитът?! Въжета, тежки кадифени завеси, красиви полилеи и... любов насила.
 
 
С "Партизанка" TOTO H продължава да разкрива другото си артистично лице – на прецизен преводач на човешката душа. Характерният му стил на писане и отличителните му вокали го утвърдиха като изключително успешен солов артист. 

Свързани новини

Михаела Филевa - "Латино сеньорита"

05.06.2019