Lady Gaga и Tony Bennett издават джаз албум това лято

Проблемите с хълбока, които доведоха Lady Gaga до операция и отмяна на турнето й не са достатъчни, за да спрат неуморната изпълнителка. Докато се възстановява, тя ще запише албум с ветерана Tony Bennett и то не в кой да е жанр, а в един то най-елитарните - джаза.
 
"Работим по албума в момента и ще приключим към юни. Тогава и ще го запишем", разказва Tony пред "Rolling Stone" и не пести комплиментите си към Gaga: "Tя е феноменална. Разбираме се чудесно и тя е също толкова нетърпелива да види крайния продукт, колкото и аз."
 
Досега двойката е имала професионален контакт веднъж - в "The Lady Is a Tramp" за албума на Bennett Duets II, но сега двамата планират да разширят и затвърдят колаборацията си в студиото в Астория, Куинс. "Щом веднъж идеята ти хрумне, трябва просто да я последваш", казва Bennett. Засега не са се спрели върху конкретен продуцент, но Dae Bennett и Phil Ramone бяха хората, които продуцираха предишната им съвместна песен.
 
Оказва се обаче, че не само вокалните данни на Gaga са впечатлили Bennett - по думите му тя е и великолепна бизнесдама. От дългата колкото небостъргач реклама за Fame, до парфюма й - тя сякаш е цар Мидас и всичко, до което се докосне, се превръща в злато, казва Tony през смях. 
 
"Сега е най-доброто време от живота ми", казва той. "На 86 съм и наистина се чувствам, сякаш сега започвам. Искам да докажа, че с годините ставам по-добър." А дали планира да запише още албуми след този? "Абсолютно", уверен е Bennett . "Не спирам да се уча всеки ден и колкото се може повече."

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021