Michael Buble с позитивно видео към новия си сингъл “It's A Beautiful Day”

Michael Bublé пусна видеото към новия си сингъл "It's А Beautiful Day" - първият, който феновете на канадския изпълнител имаха възможността да чуят от неговия нов студиен албум To Be Loved, който ще излезе на 23 април през Reprise Records. Продуциран от Bob Rock, To Be Loved е записан във Ванкувър и Лос Анджелис и включва микс от любими песни, както и четири оригинални парчета, в написването на които участва и самият Bublé.
 
Забавното, почти 4-минутно видео започва с кадър, в който Bublé се прибира вкъщи и заварва приятелката си (в ролята Jaime Pressly), да целува инструктура си по йога (Jesse Heiman). Вместо да побеснее или да се разстрои, Bublé постъпва като перфектния джентълмен и всичко, което прави, е да излезе от стаята и да се потопи в “красивия ден”, за който пее, да се разходи из обляния в слънчеви лъчи квартал, заобиколен от други изключително очарователни дами.
 

"Писал съм много романтични и любовни песни, но тази е с доста позитивно и щастливо звучене, тя е по-скоро анти-любовна песен – песен-отмъщение за хората, които са били зарязани и наранени, но впоследствие се е оказало, че това е най-доброто нещо, което им се е случило”, обяснява посланието на песента Bublé. “Самият аз съм бил в подобна ситуация – бил съм зарязван, бил съм глупакът във връзката. Песента е за доброто и лошото в любовта”.
 
Албумът To Be Loved на Michael Bublé ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Майкъл Бубле с юбилеен коледен албум

22.10.2021