Robbie Williams ще записва дует, но не с Adele, а с Michael Bublé

Robbie Williams отрече слуховете, че ще записва дует с Adele.
 
 "Тя и жена ми, Ayda, са много добри приятелки, както сме аз и Simon [Konecki], нейният приятел", коментира той. "Но колкото и да сме близки, не бих помолил Adele да пее в албума ми. Целият свят иска Adele да е част от албума им. Мисля да оставим нещата такива, каквито са си, така че историят за общия ни диет не е вярна."
 
Дует обаче ще има и Williams потвърди, че той е с друг негов добър приятел - Michael Bublé. "Мога обаче да потвърдя, че г-н Michael Bublé ще бъде част от албум", разказва той. "Аз и Michael, в един и същи албум, толкова съм развълнуван! Ще запишем песен, която аз написах, а той благородно заяви, че е добра и иска да е част от нея... Аз съм му голям фен. Има такова присъствие! Аз съм "поп звезда", имам "образ" и "идентичност", но когато той дойде в студиото, заставам някъде назад и просто се наслаждавам как той си е самият той."
 
Michael Bublé е не по-малко ласкав към колегата си: ''Не мисля, че в този момент от живота си мога да се усетя по-свързан с някого, отколкото с него - Robbie е горе-долу колкото мен, минали сме през досха сходни изпитания. ТОй току-що стана татко,  на мен това ми предстои в най-ското време. И двамата имаме проблеми, вероятно отиваме по-далеч в нещата, които правим, отколкото би трябвало - просто той говори за това повече, отколкото аз. Наистина го харесвам - той е приятен, земен, несигурен, красив човек. Надявам се и аз да съм такъв. Бих се възползвал от всеки повод, за да работя с него. Той не прави суинг албум, защото ще натрупа милиони от него, а защото страстно обича тази музика. Беше като малко дете пред големия оркестър. Беше страхотно."

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020