Музика на Muse в новия филм “World War Z”

Paramount Pictures влиза в сътрудничество с британската банда Muse, за да включи музиката на групата в новия филм “World War Z”. Парчетата са от последния албум на Muse The 2nd Law.
 
След световната премиера на филма в Leicester Square в Лондон в неделя, 2 юни, Muse ще свирят на живо от Horse Guards Parade Ground, St. James’s Park.  
 
Историята в “World War Z” се върти около бившия агент на Организацията на обединените нации Gerry Lane (Brad Pitt), който пропътува света в надпревара с времето и опит да спре пандемия, която покосява армии и правителства, и заплашва да погуби човечеството. Лентата е с участието на Brad Pitt, Mireille Enos и James Badge Dale.
 
След формирането си през 1994, Muse издават шест студийни албума, продали над 15 милиона копия по цял свят. Бандата направи своя най-висок дебют изобщо в класацията за албуми Billboard Top 200, когато The 2nd Law застана на #2, седмица след излизането си на 2 октомври. “Madness”, първият сингъл от албума, беше #1 в Alternative Chart на Billboard за 19 седмици, чупейки предишния рекорд от 2007. The 2nd Law и “Madness” получиха две номинации за Grammy тази година. Предишният албум на групата, The Resistance, достигна първата позиция в 19 страни по света и донесе на музикантите голям брой награди, включително Grammy за “Най-добър рок албум”.
 
“World War Z” е режисиран от Marc Forster, по сценарий на Matthew Michael Carnahan и Drew Goddard & Damon Lindelof и екранна история на Matthew Michael Carnahan и J. Michael Straczynski. Основан на романа на Max Brooks, филмът е продуциран от Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner и Ian Bryce. “World War Z” ще е по кината от 21 юни 2013.
 
Албумът The 2nd Law на Muse e на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Muse с нова песен

22.07.2022

Muse с нова песен

07.06.2022

Muse сa отново тук с ново парче

14.01.2022

Muse - "Something Human"

26.07.2018

Muse ще стриймват концерта си в Остин

10.06.2017