Kelly Rowland се разплака на сцената

Kelly Rowland потъна в сълзи по верме на концерт във Вашингтон този уикенд, докато изпълняваше песен, в която се разказва за нейна минала връзка, изпълнена с насилие.
 
Става дума за новото й парче "Dirty Laundry", в която освен това се разказва за нейното чувство на завист към колежката й Beyonce, чиято кариера била във възход, докато самата Kelly се борела с проблеми вкъщи. По време на изпълнението емоциите надделели и й се наложило да спре да пее, за да се овладее. Феновете скандирали името й в знак на подкрепа и след малко тя успяла да завърши изпълнението си, приключвайки с думите "Толкова съм благодарна за това."
 
Не е тайна, че песента е твърде емоционална за певицата - в минали интервюта тя споделяше, че дори само записът й е отнел няколко дена. "Отне цяла вечност", припомня си тя. "Налагаше се да спирам на няколко пъти, за да мога да я изпея, вместо да я изхлипам цялата."
 
В текста става дума за връзка от миналото й, но отказва да назове с кого. Разкрива обаче, че бившият й любим настроил приятелите й и дори семейството й срещу нея, както и че я е биел.

Свързани новини

Нулев шанс за риюниън на Destiny's Child

25.08.2021

Кели Роуланд показа новороденото си бебе

12.02.2021

Kelly Rowland е бременна

11.06.2014

Kelly Rowland няма да прави сватба

21.12.2013

Kelly Rowland нае Destiny’s Child

08.04.2013