Kelly Rowland нае колежките си от Destiny’s Child за новия си албум

Kelly Rowland нае бившите си колежки от Destiny’s Child, Beyonce и Michelle Williams, за да работят по парче от новия й албум. 
 
Beyonce събра членовете на бившата група на една сцена през февруари на Super Bowl, а сега и Rowland разкри, че е записала песен с бившите си колеги за предстоящия си албум, Talk A Good Game. “Това не е парче на Destiny’s Child, това е моя песен, в която участие имат Вeyonce и Michelle”, настоява тя пред Billboard.com. 
 
Все още неозаглавената песен включва още и Pharrell Williams, както и речитатив от Wiz Khalifa и е една от общо 12-те парчета в албума, но изпълнителката настоява, че й е било много трудно да избере кои парчета да останат във финалната селекция и кои да отпаднат.
 
“Мисля, че записах около 70 песни за този албум", казва тя. "Трябваше да ги огранича до 12 - можете да си представите колко е трудно! Особено, когато си влюбен и сърцето ти птрепка към поне 35 от тях… Влагаш страст и вълнение в създаването и записа им, живееш с тях, родил си ги, заедно с продуцентите… Привързваш се.”
 
Talk A Good Game, който трябва да излезе през юни, идва след последния албум на Rowland, Here I Am (2011).

Свързани новини

Нулев шанс за риюниън на Destiny's Child

25.08.2021

Кели Роуланд показа новороденото си бебе

12.02.2021

Kelly Rowland е бременна

11.06.2014

Kelly Rowland няма да прави сватба

21.12.2013

Kelly Rowland плака на сцената

29.05.2013