Нулев шанс за риюниън на Destiny's Child

Destiny’s Child няма да се събират. 

Информацията за риюниън на триото не отговаря на истината.Това потвърди бащата на Бионсе - Матю Ноулс, който беше мениджър на групата. Той категорично отхвърли спекулациите, че певиците записват нова музика. 

Слуховете избухнаха след като Бионсе, Кели Роуланд и Мишел Уилямс, промениха профилните си снимки във Facebook и Twitter. Докато феновете им бяха развълнувани от перспективата за завръщане на Destiny’s Child, Матю Ноулс охлади страстите като каза, че промените са били рутинни актуализации в профилите на групата и нямат нищо общо с правенето на нова музика.

Въпреки това, той разкри, че мисълта за евентуален риюниън на тройката е вълнуваща и е сигурен, че ще има голямо търсене на групата, но на този етап той сравни шансовете за това с нулата.

Последният път, когато триото беше заедно на сцената, беше на фестивала Coachella през 2018 г., когато изпълниха комбинация от три песни - "Lose My Breath", "Say My Name" и "Soldier".

Безспорен факт е, че изпълнителките имат близко приятелство помежду си. Наскоро те се събраха заедно, но не за да пеят, а за да отбележат излизането на книгата на Мишел Уилямс посветена на борбата й с депресията: "Checking In: How Getting Real about Depression Saved My Life - and Can Save Yours".

Кели Роуланд показа новороденото си бебе

Кели Роуланд стана майка на втори син през януари, а последно Бионсе пусна два нови видеоклипа, част от музикален филм, който певицата сътвори заедно със стрийминг платформата Disney+.

Бионсе пусна два нови видеоклипа - визуални шедьоври

Любопитен факт е, че Роуланд, заедно с майката на Бионсе, имат роли във видеото на "MOOD 4 EVA". А по повод премиерата на парчетата, певицата разкри, че в последната година на изолация е работила много и скоро трябва да очакваме нов албум от нея.

Свързани новини

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе e номер едно в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе е подложена на критики

02.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022