На 25 юни излиза концертният албум Alicia Keys VH1 Storytellers

На 25 юни излиза концертният албум Alicia Keys VH1 Storytellers. 14-кратната носителка на наградите Grammy е поредният изпълнител, станал част от легендарните музикални серии на телевизионния канал. Концертът на Alicia Keys за VH1 Storytellers обхваща в дълбочина кариерата й, продължаваща повече от десетилетие и минава през най-голямите хитове на звездата. “Да съм част от VH1 Storytellers, беше изключително забавно музикално изживяване. По време на целия концерт имах възможността да общувам с публиката от съвсем близко разстояние, което дава на един  артист уникален контакт с феновете. Зад всяка песен стои по една история и съм щастлива, че успях да разкажа част от тези истории на феновете”. – казва певицата. 
 
Заснет и записан в Метрополис Студиос в Ню Йорк, VH1 Storytellers на Alicia Keys е излъчен на 12 ноември 2012. По време на концерта, Alicia Keys представя някои от най-големите си хитове като “No One”, “Fallin’”, “You Don’t Know My Name” заедно с песните от новия й албум Girl On Fire. С много чувство за хумор и със затрогваща откровеност тя разкрива как са създадени песните, откъде е почурпила вдъхновение. Албумът предлага и ексклузивно съдържание: неизлъчени от концерта изпълнения на синглите “New Day”, “Try Sleeping with a Broken Heart” и “Un-Thinkable (I’m Ready).”
 
Storytellers са популярни музикални серии, продуцирани от VH1 под формата на концерти пред ограничен брой публика, по време на които музикантите разказват истории за тяхната музика, преживявания и спомени. Всеки епизод от поредицата е посветен на голямо име в музиката. Първият епизод е направен през 1996 с Ray Davies, по време на неговото турне "Storyteller", откъдето сидва и името на музикалната серия. 
 
Петият студиен албум на Alicia Keys - Girl On Fire – дебютира на #1 в Billboard Top 200, на #1 място в чарта на Billboard за R&B/Хип-хоп албуми и на #1 в класацията за продажба на дигитални албуми. Girl On Fire стана най-продаваният R&B албум в САЩ за годината и оглави iTunes в 19 държави. Едноименният пилотен сингъл “Girl On Fire” се продаде в над 1.5 милиона копия дигитално.  
 
Alicia Keys VH1 Storytellers - съдържание:
1 No One                                                                       
2 Brand New Me                                                         
3 You Don’t Know My Name                     
4 Empire State Of Mind (Part II) Broken Down 
5 Not Even The King                                                   
6 Fallin’                                                                          
7 If I Ain’t Got You                        
8 Girl On Fire                                                 
 
Бонус тракове:
9 New Day                                                                    
10 Try Sleeping With A Broken Heart         
11 Un-thinkable (I’m Ready)        
 
Албумът Alicia Keys VH1 Storytellers излиза на CD, CD/DVD и BluRay формати и се разпространява у нас от Вирджиния Рекърдс / Sony Music. 

Свързани новини

Алиша Кийс изненада с двоен албум

15.12.2021

Alicia Keys представи седмия си албум

23.09.2020

Alicia Keys с музикално послание

27.04.2020

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Alicia Keys обяви нов албум през март

23.01.2020