Selena Gomez си купува собствен дом

Selena Gomez планира да се изнесе от дома на родителите си, защото смята, че моментът да бъде самостоятелна е настъпил.
 
20-годишната певица, чиято майка Mandy Cornett миналия месец роди второто си дете (Gracie) от пастрока на Selena, Brian Teefey, е решила да си купи собствено жилище в Лос Анджелис.
 
"Мисля, че е време. Не исках да става силом, сякаш се фукам "Ето, изкарвам достатъчно, че да си купя дом и да правя каквото си искам". Обичам да бъда със семейството си да знам, че ще са вкъщи, когато се прибера, но смятам, че е време да имам свое собствено място", обяснява изпълнителката в специално издание на шоуто на Ryan Seacrest.
 
Gomez  разкрива още, че има десетгодишен план за бъдещето си, но е наясно, че може да не бъде актуален след няколко години. "Имам идеи, но човек никога не знае как ще се случат те. Имам цели - в личен и професионален план, но днес не можеш да си сигурен какво те очаква утре. След 5 години може никой да не си спомня името ми".
 
Selena, която ту се събира, ту се разделя с 19-годишния Justin Bieber, казва още, че мечтае за голямо семейство в бъдеще. "Тогава вероятно ще се наложи да се удари сериозно спирачка и да забавя скоростта. Когато му дойде времето за деца ще реша, но определено искам голямо семейство. Аз съм с латино корени все пак", коментира още брюнетката.

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022

Селена Гомес в новата песен на Coldplay

05.10.2021

Селена Гомес е звездата в нов сериал

19.05.2021