David Guetta пуска компилацията F*** Me I’m Famous Ibiza Mix 2013

С настъпването на летния сезон, прочутото парти “F*** Me I’m Famous” на Cathy и David Guetta се завърна в Pacha, Ibiza, а сега дойде време Guetta да издаде и саундтрака на вечерта – една компилация с ремикси от 2013 F*** Me I’m Famous Ibiza Mix за всички онези, които не са успели да се докоснат и да изпитат тръпката от  партито на живо.
 
Сред 16-те парчета в албума, съставен от енергична селекция от ремикси на някои от най-големите хитове през тази година досега, могат да бъдат чути безспорни клубни фаворити от Mat Zo & Porter Robinson, Arno Cost, Dimitri Vegas & Like Mike и Hard Rock Sofa, както и собствените ремикси на Guetta на хита на Armin van Buuren “This Is What It Feels Like” и “Alive” на Empire Of The Sun. Номер 1 парчета като това на Calvin Harris “Sweet Nothing” с участието на Florence Welch и “I Could Be The One” на Avicii vs Nicky Romero срещат доскорошните ъндърграунд химни като “Vertigo” на Daddy’s Groove & Cryogenix и “Dynamo” на Laidback Luke & Hardwell, всичките събрани от самия Guetta, а миксът идва и с новото и ексклузивно парче “Ain’t A Party” с Glowinthedark и с участието на Harrison.
 
Натовареното лято, което предстои за диджея, ще завърши една повече от зрелищна година за Guetta. От натрупването на 40 милиона фена във фейсбук и 3, 5 милиона продажби на албума Nothing But The Beat до изпълнението му на Великата китайска стена и печеленето на първата в кариерата му награда Billboard в категорията “Топ EDM изпълнител”, тази година беше изпълнена с ключови постижения за диджея. Guetta наскоро пусна “Play Hard” с участието на Ne-Yo и Akon, която беше деветия и последен сингъл от Nothing But The Beat преди звездата да започне работа по следващия си студиен албум.
 
F*** Me, I’m Famous се провежда в Pacha, Ibiza всеки четвъртък в рамките на сезона до 3 октомври и в Ushuaia всеки понеделник през юли и август за общо 25 шоута през лятото.
 
F*** Me I’m Famous Ibiza Mix 2013 - съдържание:
1.  David Guetta ft. Ne-Yo & Akon – “Play Hard (Albert Neve Remix)”
2.  Calvin Harris ft. Florence Welch – “Sweet Nothing”
3.  Avicii vs Nicky Romero – “I Could Be the One (Nicktim)”
4.  Mat Zo ft. Porter Robinson – “Easy”
5.  Alesso vs OneRepublic – “If I Lose Myself”
6.  Nicky Romero – “Symphonica”
7.  Arno Cost – “Head Up”
8.  Ivan Gough vs Stevie Mink & Steve Bleas – “Boom!”
9.  Daddy’s Groove & Cryogenix – “Vertigo”
10. David Guetta & Glowinthedark feat. Harrison – “Ain't a Party” [Exclusive]
11. Hard Rock Sofa – “Rasputin”
12. Dimitri Vegas & Like Mike – “Wakanda”
13. Tujamo & Plastik Funk – “Who”
14. Armin Van Buuren ft. Trevor Guthrie – “This Is What It Feels Like (David Guetta Remix)”
15. Empire Of The Sun – “Alive (David Guetta Remix)” 
16. Laidback Luke & Hardwell – “Dynamo”
 
Албумът F*** Me I’m Famous Ibiza Mix 2013 на Cathy & David Guetta ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021