Harry Styles призна пред GQ с колко човека е правил секс

One Direction са на корицата на септемврийския брой на британския GQ. Ето и малко от онова, което ще намерите между кориците му.
 
Сред нещата, които Harry Styles например е коментирал в интервюто, са били слуховете за връзката му с 28-годишния DJ Nick Grimshaw и любовния му живот като цяло. 
 
Относно слуховете, че са гаджета с Grimshaw: “Какви слухове? Че сме любовници? О, наистина не знаех за това. Не, не сме гаждета. Просто приятели сме.”
 
За слуховете за многобройните му връзки: “Някои от тези слухове са смешни. Някои са нелепи. Някои са дразнещи. Не искам да ставам един от онези хора, които все се жалят, че ги забъркват в слухове. Никога не ми е харесвало, когато някой известен започне да тръби през туитър "Ама това не е вярно!" Нещата са такива, каквито са, просто гледам да не правя така. Но момента, в който става наистина дразнещо е, когато си в реална връзка и наистина харесваш някого, а после вестниците пишат някакви неща и това влияе и на връзката ти с този човек, и на начина, по който гледа на теб. Ето тогава наистина е дразнещо.”
 
А с колко човека е спал, питат от списанието, където явно не са от свенливите. “Е, определено не са 100… Да, по-малко са от 50… Няма да участвам в това, притискате ме!” Все пак обаче певецът не издържал на натиска и на въпроса дали поне са по-малко от 10 човека, отговорил: “Да. Двама човека. Спал съм само с двама човека. Разбирайте го, както искате!”
 
Дали тези двама човека са Caroline Flack и Taylor Swift, които са били двете му по-трайни публични връзки, или той умишлено е казал такава бройка, за да се пошегува със списанието (вместо да им каже "Не е ваша работа"), можем само да гадаем.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

Ново от Хари Стайлс: Late Night Talking

14.07.2022

Хари Стайлс направи рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

26.05.2022