Miley Cyrus отново пуска косата си дълга, късата й омръзнала (галерия)

Miley Cyrus вече се отегчава от късата си коса. Изпълнителката отряза знаковите си кърдици и от миналото лято беше с оксиженирано руса къса коса, но сега явно е решила да си върне предишния вид.
 
В интервю пред "Fashion Police", Miley признава: "Всяка нощ я тегля, за да расте по-бързо и взимам хранителни добавки, които подпомагат растежа на косата, няма да ви лъжа. Но и на сегашната прическа ще се радвам, докато я имам.''
 
Miley - която в миналото е била и с пънкарски гребен, и със синя коса - намекна, че може скоро да започне да си слага изкуствени кичури, в мига, в който дължината на косата й го позволява. "Харесва ми хубавата, вълниста коса", смее се тя. "Какво да направя, красивото ми харесва. Обаче на този етап нямам дори за какво да я закача. Вчера си бях сложила малка опашка. Хубаво ме изкоментираха в туитър за това.''
 
Звездата си припомни и големия ефект, който имаше радикалното й решение да отреже косата си и колко е била горда, че е помогнала да бъде разчупен стереотипът какво е "секси", когато оглави класацията на сп. "Maxim" за 100-те най-горещи жени. "Да съм на корицата на Maxim и да съм с къса коса - чувствах се така, сякаш говорех от името на всички момичета, разбивайки този стереотип."
 
Каквито и да са промените в стила й, обаче, за Miley най-важното е да се освободи от миналото си на звездата на Disney, дори с цената на поляризиране на мненията. "Точно така", кима тя утвърдително. "Важното е, че кара хората да говорят за това".
 
Вижте по-долу в галерията ни най-сексапилните актриси, които също са бивши звезди (от деца, тийнейджъри или възрастни) на Disney.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020

Miley Cyrus с нов сингъл

18.08.2020

Майли Сайръс пуска нова музика на чисто

10.08.2020