James Blunt заснема истинска сватба във видеото към “Bonfire Heart”

James Blunt представи видеото към новия си сингъл “Bonfire Heart”, включен в неговия четвърти студиен албум Moon Landing, който ще бъде издаден на 21 октомври. 
 
В придружаващото видео Blunt пътува из Америка на своя мотор и прави снимки на хората, които среща по пътя си. Зад създаването на клипа към “Bonfire Heart” обаче стои една страхотна история. Ето какво споделя за нея James: “Записахме видеото близо до Уайоминг и Айдахо в рамките на два дни, използвайки истински персонажи, а финалната сцена трябваше да се случи на паркинга на бар, където всички, които срещнахме по време на пътешествието щяха да се срещнат и планирахме да заснемем там общото парти с всички. Това, което не знаехме обаче е, че точно в този бар трябваше да има сватба и когато ни видяха да пристигаме, цялата сватба и нейните гости се събраха и присъединиха към нас. Изсвирих им моето парче “You're Beautiful” на китарата си, като булката и младоженеца бяха най-отпред, а зад тях насъбралата се на паркинга тълпа от около 80 човека. След това запалихме огньове и фойерверки и започнах да пея “Bonfire Heart”. Toгава младоженците направиха и своя първи танц на нея, който ние заснехме и сега е кулминацията на видеото към парчето. Всъщност, клипът спря да е мое промо видео и се превърна в тяхното сватбено видео.”
 
 
“Bonfire Heart” е написана от James, съвместно с Ryan Tedder (Adele, Beyonce, Maroon 5), който освен това е и продуцент на песента. Останалата част от албума е продуцирана от Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters), който е работил с James по неговия дебютен и с мулти-платинени продажби албум Back To Bedlam, с допълнителна продукция от Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright, Jason Mraz).
 
Албумът Moon Landing на James Blunt ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Ново от Джеймс Блънт

31.10.2023

Ново от Джеймс Блънт

04.10.2023

Нов сингъл и албум от британеца

04.08.2023

Джеймс Блънт с космична нова песен

14.09.2021

James Blunt пуска албум Greatest Hits

19.07.2021