Kim Kardashian: "Отново ще се снимам гола за Playboy!" (галерия 18+!)

Само защото наскоро роди, Kim Kardashian няма намерение да спре да бъде център на мъжкото внимание и желания. И най-прекия път към това е решението, което обяви в шоуто си - че ще се снима отново гола за "Playboy".
 
Тъй като епизодът е заснет преди раждането на North, заканата й е в бъдеще време. "Веднага, щом това нещо излезе от мен, искам да направя една гола фотосесия за "Playboy", казва Kim. Когато се снима преди време, човекът, който я подтикна, беше майка й, Kris. 
 
 
През 2010 Kim призна пред "Harper's Bazaar", че съжалява за постъпката си: "Съжалявам, че го направих. Чувствах се толкова неудобно". Едва година по-късно обаче историята се промени. "За мен това беше въпрос на независимост. Дотогава винаги бях толкова послушна, особено когато става дума да угодя на родителите си", уверяваше тя. "Имах чувството, че това е единственото решение, което зависи само от мен. И мисля, че изглеждах страхотно. Тези снимки ще ми останат завинаги". 
 
Kim направи невъзможното да се скрие след раждането и да не се показва никъде. Според източници тя не иска да бъде виждана в обществото, докато не свали килограмите, натрупани по време на бременността. Затова не е ясно след колко време (и дали изобщо) тя ще предприеме нещо в посока на заканата си. Дотогава можете да опресните паметта си за снимките, на които тя толкова се радва в глаерията ни. Само имайте предвид, че това все пак е "Playboy", така че никакво надзъртане, ако не сте 18+!

Свързани новини

Ким Кардашиян стана милиардерка

07.04.2021

Заплашиха и обраха Kim Kardashian

03.10.2016

Kim Kardashian роди второто си дете

07.12.2015

Taylor Swift детронира Kim Kardashian

15.09.2015

Топ 5 на най-добре/зле влияещите звезди

26.08.2015