Въоръжени мъже държаха под прицел Kim Kardashian, обраха милиони

Маскирани и въоръжени мъже са ограбили светската знаменитост Kim Kardashian в луксозна резиденция в Париж, съобщи dnevnik.bg. Нападателите са взели бижута на стойност няколко милиона долара, съобщиха полицията и личният пиар на звездата.
 
Петима нападатели са влезли с взлом около 3 часа сутринта в сграда, използвана от известни личности, когато отсядат във френската столица. Тя се намира в близост до църквата "Св. Мария Магдалена" в 8-ми район, обяснява пред агенцията източник от полицията.
 
Съпругът на Kardashian – рапърът Kanye West, е прекъснал концерта си в Ню Йорк, след като е научил новината. "Съжалявам, но имам неотложен проблем в семейството и трябва да прекъсна шоуто", обяснява West пред феновете си с видеообръщение в Туитър.
 
Говорителят на семейството първоначално съобщи, че Kardashian е била взета за заложник от двама въоръжени мъже, маскирани като полицаи. "Тя е изключително разтърсена, но физически невредима", гласи официалното изявление. Загубите за звездното семейство са на стойност няколко милиона долара, основно в бижута, но точната им стойност още се изяснява.
 
Kardashian е била във френската столица за седмицата на модата заедно с майка си Kris Jenner и сестра си Kendall.

Свързани новини

Ким Кардашиян стана милиардерка

07.04.2021

Kim Kardashian роди второто си дете

07.12.2015

Taylor Swift детронира Kim Kardashian

15.09.2015

Топ 5 на най-добре/зле влияещите звезди

26.08.2015

Kanye и Kim купуват имение в Англия

13.08.2015