Ким Кардашиян влезе в клуба на най-богатите в света

Състоянието на риалити звездата, бизнес дама и инфлуенсър  Ким Кардашиян, вече надхвърля милиард долара. Така най-голямата сестра от клана Кардашиян - Дженър влиза в клуба на най-богатите хора в света. 

Това съобщи сп. Fоrbes, което прави рейтингите на световните богаташи. Новият статут на милиардерка на 40-годишната Ким се дължи основно на двете й предприятия за козметика и за бельо. Допринасят приходите ѝ от инвестиции, телевизионни участия и реклами. Само за пример - кратко рекламно клипче в Instagram профила на звездата струва повече от половин милион долара. Хитовото риалити на семейството "Keeping Up With the Kardashians" трябва да приключи през тази година след 20 сезона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 
Сега Ким Кардашиян е една от 2755 души в списъка на милиардерите в света на Forbes. Съпругът й Кание Уест, с когото се развеждат, също е в списъка със състояние от 1,8 млрд. долара. С него Forbes от доста време "се разправя", че дава неверни сведения за парите си. По същата причина малката сестра на Ким - Кайли Дженър бе свалена от класацията на богатите преди година, след като изданието прецени, че тя е излъгала за приходите си. 

Колко богат всъщност е Кание Уест

Основателят на "Амазон" Джеф Безос продължава да е първи в класацията на най-богатите в света със 177 млрд. долара.
 

Свързани новини

Разводът на светската двойка е факт

30.11.2022

Заплашиха и обраха Kim Kardashian

03.10.2016

Kim Kardashian роди второто си дете

07.12.2015

Taylor Swift детронира Kim Kardashian

15.09.2015

Топ 5 на най-добре/зле влияещите звезди

26.08.2015