Кание Уест ще плаща на Ким Кардашиян по 200 000 долара месечно

Разводът на светската двойка Кание Уест - Ким Кардашиян е факт.
 
Риалити звездата ще получава 200 000 щатски долара на месец за детска издръжка, предадоха световните агенции. Моделът и рапърът Кание Уест, известен като Йе, се споразумяха за попечителството над четирите си деца и разделянето на недвижимите имоти. 
 
Кардашиян и Уест си поделят попечителството над децата, които са на 3, 4, 6 и 9 години. Според "Ню Йорк пост" все пак децата ще прекарват по-голяма част от времето с майка си.
 
През миналата година Кардашиян подаде молба за развод поради непреодолими различия. Нито един от двамата съпрузи не коментираше раздялата до началото на 2022 г., когато рапърът стана по-откровен в социалните мрежи и започна да се оплаква от Кардашиян, семейството й и тогавашния й приятел Пийт Дейвидсън. Той алармира, че не го пускат да си вижда децата и не го канят на рожденните им дни и други събития, свързани с тях.
 
 
Според бракоразводното споразумение Йе и Кардашиян трябва да решават заедно какво училище ще посещават децата им. Решения за евентуално лечение и религиозна активност също трябва да бъдат съвместни. Децата не могат да се отдалечават на повече от 100 км от дома на Кардашиян в Хайдън Хилс, близо до Лос Анджелис, до навършването на 19-годишна възраст, съобщава още в-к "Ню Йорк Пост".
 
Всеки от двамата родители трябва да дава достъп на другия до децата на рождените им дни и при други специални случаи.
 
Никоя от двете страни няма да плаща съпружеска издръжка на другата. Двамата бивши съпрузи ще плащат сами дълговете си, като Кардашиян и Уест ще разделят разходите за охрана на децата си, училищните и университетските такси.
 
Рапърът, както винаги е екстравагантен - той е поискал от съда да разпитва всеки нов съпруг на Кардашиян под клетва. Искането му обаче е било незабавно отхвърлено от съдията. 
 
Това беше трети брак за риалити звездата и предприемач Ким Кардашиян, а за рапъра това беше първи брак. Двамата станаха двойка през 2012 г. Първото им дете се роди през 2013 г. По-късно през същата година Кание Уест предложи брак на Ким Кардашиян, използвайки големия екран на „Сан Франциско Джайънтс“. Двойката сключи брак на 24 май 2014 г. Сватбата беше в ренесансова крепост във Флоренция, Италия, припомня БТА. 

Свързани новини

Илон Мъск изпъди Кание Уест от Twitter

02.12.2022

The Weeknd вместо Йе на Coachella

07.04.2022

Изхвърлиха музиканта от събитието

21.03.2022

Кание Уест и Мерилин Менсън пак заедно

01.02.2022

Готов е афишът на Coachella 2022

13.01.2022