Матео празнува 10 години "музикална метаморфоза" с концерт, коледна песен и ново видео

Два месеца след премиерата на новия си сингъл и видео "Метаморфоза", Матео изненада меломаните и с нова коледна песен и видеоклип. 
 
"Най-щастливото дете" излезе на рождения му ден и представя изпълнителя в ролята на "Батко Коледа" в приказно музикално видео. В него участници са и неговите ученици от класовете "Музикален театър" и "Пеене", които смело следват стъпките на своя ментор и любим артист. 
 
 
С много настроение и енергия, лентата усмихва зрителите и ги настройва за предстоящите коледни и новогодишни празници. Музиката и текстът са дело на самия изпълнител, който за пореден път се доверява на режисьора Николай Гарабедян за видеото, заснето в приказния Златен парк в град Луковит, и магията на проекта е заявка за нов български коледен хит.  
 
 
На 1-ви декември Матео ще празнува своите 10 години "музикална метаморфоза" на сцената на Joy Station в София, където ще представи най-личните си музикални истории и нови все още неиздавани песниот предстоящия му втори музикален албум. От 20:00 часа феновете може да очакват на сцената с него да са едни от най-добрите музиканти на България и да чуят на живо най-любимите си песни през годините. 

Свързани новини

Матео представя "Метаморфоза"

14.09.2022

Матео Бочели дебютира със "Solo"

08.10.2021