Матео представя новата си песен "Метаморфоза"

"Метаморфоза с мене се случи!" - пее Матео в новата си песен, продуцирана платиненото дуо музикални продуценти от Финландия - Tuomo Korander и Tommi Vatanen.
 
"Метаморфоза" впечатлява със световно звучене, визия и запомнящи сe рими. Текстът и музиката са написани от самия артист, който споделя, че парчето е вдъхновено от период на трудни събития, решения и промени.
 
Това е песен за преоткриването, приемането и желанието духа и тялото да танцуват заедно в единственото сигурно време - днешния ден. 

 
За щастието да живееш тук и сега, да бъдеш себе си и да танцуваш, докато лекуваш раните си, да бъдеш по-добра версия с всяко "днес", което е повод за празнуване. За музиката, която ти дава криле, с които да летиш към целите си, дори понякога да се чувстваш сам по пътя. Още по-специална е, защото това е последната песен, която майка ми чу, точно преди една година", споделя Матео.
 
За съжаление изпълнителят губи и двамата си родители само в рамките на няколко месеца и единствено музиката, работата и неспирното му вдъхновение са го задържали силен. Матео посвещава песента на всички, които преминават през труден период и раздяла, независимо каква, но имат силите да намерят цветовете, с които да рисуват по-красивото си и щастливо "днес".
 
С новия сингъл изпълнителят поставя начало на втори музикален албум, след като през миналата година издаде дебютният си албум "Различният". Видеото е реализирано с подкрепата на Национален фонд Култура по програма "Музикални инициативи", а режисьор е Николай Гарабедян. 

Свързани новини

Петъчна доза #BestNewMusic

12.08.2022

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

Чуй новото от Деми Ловато, BTS и Lizzо

10.06.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022

Purple Disco Machine с поклон към 80-те

07.03.2022