Miley Cyrus и Liam Hemsworth развалиха годежа си (галерия)

Miley Cyrus и Liam Hemsworth се разделиха официално, потвърдиха говорителите и на двамата. Съобщението идва след като 20-годишната певица и 23-годишният актьор преживяха няколко седмици на непрекъснати слухове за раздяла.
 
Liam предложи на Miley с 3.5 каратов диамантен пръстен през май 2012. Двойката се срещна на снимачната площадка на романтичната драма "The Last Song" през 2010 и започна връзка малко след това. След годежа им обаче нещата тръгнаха зле и двамата видимо се отдалечиха един от друг.
 
"Те се разделиха. Miley и Liam имаха бурна връзка и двамата са изтощени. Това е сложна връзка. Засега сватбата се отлага. Тя не е отменена, но нещата не изглеждат обещаващо", разкри преди време запознат източник. Ппровокативното поведение на певицата в последно време, особено на церемонията по раздаването на видео музикалните награди на MTV миналия месец, не помогна много на ситуацията, а според близки Liam бил потресен от изпълнението й. "Liam наистина се интересува от Miley, но новият й провокативен вид и поведение, характерно за хората от гетото, не са му по вкуса. Той беше напълно потресен от представянето й на церемонията и беше много засрамен. Той не вижда нищо секси в това, което направи на сцената", разкри близък до актьора източник. 
 
Сега нещата вече са окончателни. И изглежда, че поне единият от тях вече е готов да продължи напред. Докато Miley създава нов скандал с клипа си към последния си сингъл "Wreking Ball", в който изплаква болката си от края на връзката им чисто гола, Liam беше забелязан да се сближава с мексиканската актриса Eiza Gonzalez, негова връстничка, в лас вегаски клуб тази събота.
 
Eiza също е свободна - наскоро тя скъса с приятеля си Pepe Diaz заради изневерите му. По съвпадение, двамата също са били заедно две години, преди да се разделят. Вижте в галерията ни по-долу как изглежда предполагаемата нова изгора на австралиеца.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020

Miley Cyrus с нов сингъл

18.08.2020

Майли Сайръс пуска нова музика на чисто

10.08.2020