Madonna е била изнасилена в Ню Йорк

Madonna направи ужасяващи разкрития за миналото си като начинаеща певица и танцьорка в Но Йорк през 70-те. Материалното момиче се мести от Мичигън в Ню Йорк през 1977, за да преследва музикалните си амбиции, но градът се оказал много по-опасен, отколкото е предполагала, споделя тя в интервю пред "Harper's Bazaar".
 
"Ню Йорк не беше точно всичко, което си мислех, че ще бъде. Не ме посрещна с отворени обятия", припомня си суперзвездата. "Още в първата година ме заплашиха с пистолет. С нож, опрян в гърба, ме принудиха да се кача на един  покрив и ме изнасилиха. Разбиха апартамента ми три пъти. Не знам защо - нямаше нищо ценно след първия път, в който ми взеха радиото".
 
Въпреки ужасяващите преживявания обаче, Madonna остава и настоява, че всичко това й е помогнало да стане силна и независима: "Бях решена да оцелея. Чувствах се жива, макар да бях уплашена до смърт. Бях непреклонна, че щях да оцелея на всяка цена. Че ще успея. Но беше тежко и бях самотна. Трябваше да предизвиквам сама себе си всеки ден, за да продължа и да не се откажа".

Свързани новини

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022