Miley Cyrus се съблече (отново) за Terry Richardson (галерия 18+)

Тези дни Miley Cyrus не слиза от страниците на всички медии и за жалост никой не говори за музиката й. Нова серия снимки, които можете да видите в 18+ галерията по-долу, публикувани в личния блог на фотографа Terry Richardson с нищо не помагат на ситуацията. На тях Miley е в различни стадии на разсъблеченост и непристойни игри с различни вещи.
 
Всъщност самата Cyrus публикува две от снимките в туитър акаунта си, но бяха от по-вдържаните. Richardson обаче е познат с разголените портрети, които прави на знаменитостите (макар че, разбира се, снима хората и облечени, като например Barack Obama).
 
Вчера Cyrus получи и отворено писмо от Sinead O’Connor, която я уверяваше, че няма нужда ад позволява бизнесът да я "третира като проститутка", защото има предостатъчно талант, с който да впечатлява. Певицата обаче не прие добре предупреждението и избра пасивно-агресивния подход: намекна, че ирландката прилича на Amanda Bynes (която ту влиза, ту излиза от психиатрични клиники) и пусна скрийншот на някои от туитовете на O’Connor, които отразяваха психичния срив, който беше получила преди време.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020

Miley Cyrus с нов сингъл

18.08.2020

Майли Сайръс пуска нова музика на чисто

10.08.2020