Kylie Minogue решена да се бори за връзката си

Kylie Minogue е решена да се бори за връзката си с Andres Velencoso.
 
Певицата и испанският модел обявиха миналата седмица, че се разделят след петгодишна връзка, но Kylie иска нещата помежду им отново да потръгнат. "Те продължават да си говорят всеки ден и са много повече от близки. По някакъв начин, макар те да не са заедно, ежедневният им живот не се е променил, защото така или иначе не се виждаха. Kylie се надява, че могат да възобновят връзката, която имаха и че тази раздяла ще бъде временна", разкри запознат източник, цитиран от бгнес.
 
"Тя се надява, че ще прекарат Коледа заедно. На този етап Kylie смята, че Австралия е страната, в която могат да оправят нещата", допълни източникът. Връзката на двойката се провалила заради натоварения им график, като певицата била основната причина за раздялата. Тя обаче не е убедена, че взаимното им решение е било правилно.
 
"Kylie и Andres се разделиха заради работния си график. Те просто никога не се виждаха. Договорът й с (британската версия) на конкурса The Voice беше капката, която преля чашата, защото графикът й за 2014 вече беше достатъчно тежък. Раздялата дойде, когато Andres разбра, че 2014 ще бъде провал, тъй като Kylie реши да представи диска си в The Voice и световно турне. Макар раздялата да беше взаимно решение, Kylie не е убедена, че то е правилно", допълни източникът. 

Свързани новини

Ново от Кайли Миноуг и Years & Years

06.10.2021

Кайли Миноуг празнува 53!

28.05.2021

Billie Piper издаде: Kylie се омъжва

05.02.2021

Kylie Minogue пусна новия си албум DISCO

12.11.2020

Kylie Minogue - “New York City”

08.05.2019