Кайли Миноуг обяви вълнуващ концерт за своите LGBTQ фенове

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг ще дебютира с нова музика на първите си големи концерти от три години насам.
 
Това се очаква да стане на световния гей парад WorldPride, който ще се проведе в Сидни на 24 февруари. Там по всяка вероятност миньончето ще представи няколко нови парчета, с които ще изненада публиката. Записите се очаква да бъдат част от новия албум на 54-годишната певица. 
 
Кайли е повече от щастлива да бъде хедлайнер на WorldPride в Сидни, тъй като знае колко много означава парада за нейните LGBTQ+ фенове. Тя планира грандиозна презентация с музика, която никой не е чувал досега, съобщиха британски издания. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kylie Minogue (@kylieminogue)

 
 
 
"ЛЮБОВНИЦИ! За първи път WorldPride идва в южното полукълбо. ДА! Толкова съм развълнувана да съобщя, че ще пея на откриващия концерт в Сидни на 24 февруари 2023 г. в The Domain. Нямам търпение да ви видя там!", написа блондито в социалните мрежи. 
 
Кайли Миноуг на 53 - нова музика, нова любов и рекорди в класациите
 
По-рано този месец стана ясно, че Кайли е приключила работата по 16-ия си студиен албум. Тя отлетя за Лондон от дома си в Австралия, за да се срещне тайно с ръководителите на лейбъла си BMG, за да чуят готовите песни и да планират следващите стъпки за записите, с които Кайли ще изненада феновете си още в началото на новата година. Това което се знае, че изпълнителката е направила вълнуващи колаборации с някои от най-актуалните изпълнители в момента. 

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Кайли Миноуг и Сиа с ново денс парче

31.01.2024

Ново от австралийката

19.09.2023

Кайли Миноуг има нов топ хит

19.06.2023