James Arthur е мислел за самоубийство след победата в X Factor

James Arthur призна, че е обмислял да сложи край на живота си по-рано тази година. 
 
Опитите му да се справи с внезапно връхлетялата го слава дошли в повече на 25-годишния изпълнител и след хаотично пътуване до Ню Йорк през юли, след което се наложило да постъпи в болница заради паник атаки, ударил дъното. "Четях всичко, което се пишеше за мен, всяка критика за външния ми вид. Срещах се с много влиятелни хора от музикалния бизнес и това ме шашкаше допълнително", обяснява той откровено. "И една сутрин, когато се върнах от Ню Йорк, исках да падна по лице и никога да не се събудя. Всеки искаше нещо от мен, имах чувството, че трябва да оправям всичко на всеки. Искаше ми се да се самоубия, но не можех да го направя - малката ми сестричка гледа в мен за пример. Знам, че вече имам отговорности и не искам да разочаровам никога".
 
И вместо по-радикалното решение, изпълнителят предпочел да се обърне към канабиса. "Не се гордея с това, но последните месеци бяха доста тежки. Когато ми дойде в повече и ми трябва да изключа всичко останало за мелко, това е, което правя". Това обаче не го прави лош човек, както се опитва да го изкара пресата, уверява Arthur: "Те си мислят, че си прекарвам времето, обикаляйки по проститутки и наливайки се като прасе, което няма нищо общо с истината."
 
Кое е главното предизвикателство пред него сега? "Хубаво е да имаш нещо устойчиво, когато животът ти е толкова дисфункционален", добавя той. "Оглеждам се за приятелка, сега, когато вече приключих със записите на албума. Ще ми се да е някоя, която разбира как разботи индустрията - и някоя, която няма да се нуждае от мен през цялото време".

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Джеймс Артър с нов летен хит

03.06.2022

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Ето кои са най-добрите нови албуми

16.11.2021

Виж най-новото от Джеймс Артър: Deja Vu

05.11.2021