Miley Cyrus: "Аз съм феминистка и овластявам жените!" (галерия)

Miley Cyrus даде откровено интервю за декемврийския брой на британското издание на сп. "Cosmopolitan", в което разказва за надеждите си да живее нормален живот, независимо от световната си слава. Изпълнителката уверява изданието, че не търси внимание на всяка цена и че би се радвала записите й да бъдат успешни без никаква промоция.
 
"Най-погрешното мнение за мен е, че съм жадна за внимание от медиите. Иска ми се да можех да бъда, която съм, без славата. Ако тогава всички все така биха купували албумите ми и бих стигала за 30 секунди до #1... щеше да е страхотно", споделя тя, и продължава: "Живея без всякакакво разкаяние - не мога да променя нищо, така че няма защо изобщо да мисля за това. Но ще искам ли някога "нормален" живот? Да, определено има дни, в които се събуждам и ми се иска да мога да изляза, без да ме снимат. Не ме смущава, ако хората ме разпознаят и ме поздравят, но не искам да ме спират. Просто ми се иска да мога да се разхождам и да откривам нови градове."
 
Cyrus коментира и това, че не иска натиска от това да е ролеви модел за младите си фенове. "Не приемам върху себе си натиска да съм нечий модел в живота, освен че се надявам да ги вдъхновявам да бъдат добри и да се отнасят добре и с другите. Ще правя каквото си искам и ще бъда каквато си искам. Иначе човек се задушава."
 
Попитана дали се смята за секси, 20-годишната изпълнителка казва: "Аз съм феминистка по начин, който наистина овластява жените… Аз съм шумна и забавна, и не типичната хубавица. Кога се чувствам най-секси? След като съм яла нещо здравословно и съм била на тренировка по пилатес, и съм облечена с клин. Когато съм с дрехите си за тренировка се чувствам секси и здрава, затова понякога оставам с тях през целия ден!"

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020

Miley Cyrus с нов сингъл

18.08.2020

Майли Сайръс пуска нова музика на чисто

10.08.2020