Довечера е концертът на Tom Jones

Снощи с чартърен полет от Израел в София пристигнаха легендарният Tom Jones и целият негов екип, който ще вземе участие в шоуто довечера в Зала 1 на НДК.
 
Пред българските медии, които очакваха пристигането му на Летище София той потвърди, че концертът му в България тази есен е бил изрично негово желание към агента му, и това се дължи изцяло на българската публика. От престоя си в София той очаква само най-приятни моменти в залата по време на концерта и след това, докато разглежда града.
 
Tom Jones ще остане един ден допълнително след концерта си, за да има време да усети духа на града, което не е успял да осъществи при предишното си посещение.  
 
Концертът в Зала 1 на НДК тази вечер ще започне в 19:00, а вратите на залата ще са отворени от 18:00. Очертава се наистина забележително шоу, с изцяло нова сценографията, програма и мултимедия и специално осветление и озвучаване, внесени в България от Германия, за да покрият техническите изисквания на един от най-популярните и обичани изпълнители в света.

Свързани новини

Уелската легенда у нас на лято

21.02.2023

Том Джоунс с нов сингъл

27.10.2021

Tom Jones с нов рекорд

11.05.2021

Том Джоунс издаде нов студиен албум

26.04.2021

Концертът на Tom Jones с нова локация!

24.06.2019