Elton John е най-щастлив от бащинството

Сър Elton John никога не е бил по-щастлив, откакто стана баща.
 
66-годишният певец казва, че създаването на семейство и бащинските грижи за Zachary (2 г.) и Elijah (8 месеца), които споделя с партньора си David Furnish, са по-хубави от всичките му хитови записи взети заедно, съобщава бгнес. "Никога не съм бил по-щастлив с David и с нашите двама прекрасни синове", заяви John.
 
Запитан кое е било най-хубавото телефонно обаждане в живота му, Elton отговори: "Обаждането, чрез което с David разбрахме, че сурогатната майка е бременна със Zachary". Той допълни, че сдобиването с децата, и двете родени от една и съща сурогатна майка, било най-трогателното преживяване в живота му.
 
На въпрос какво трябва да направи всеки мъж преди да умре, певецът отговори: "Да присъства на раждане на дете". Поп иконата се отказа от купонджийския си начин на живот, откакто създаде семейство с David през 2005, но не успява да ограничи разходите си. "Днес само харча пари, отказах се от всичко друго. Най-голямата екстравагантност в живота ми е да купувам красиви неща", заяви John пред британското издание на списание GQ. 

Свързани новини

Елтън Джон се сбогува с публиката

18.07.2022

Eди Ведър и Елтън Джон в дует

14.02.2022

Елтън Джон е с Covid-19

26.01.2022

Елтън Джон и Ед Шийрън правят дует

07.10.2021

Eлтън Джон представи "After All" на живо

27.09.2021