Beyoncé представя DVD албума “Life Is But A Dream”

Вирджиния Рекърдс / Sony Music обявиха официалното издаване на DVD албума “Life Is But A Dream”, документалният филм с изпълнителен продуцент Beyoncé Knowles.
 
Световната премиера на албума е 25 ноември. Филмът излиза в двоен DVD формат, като вторият диск съдържа неиздаван до този момент концертен материал и най-новата песен на ар енд би кралицата “God Made You Beautiful”, част от саундтрака на филма. 
 
“Life Is But A Dream” е многопластов и за първи път толкова личен портрет на 17-кратната носителка на наградите Грами. С кадри, подбрани от нейните видео дневници и лични архиви, филмът отбелязва и последната ключова година в живота и кариерата на Beyoncé - година, изпълнена с много промени и лични открития.
 
 
На прес-конференцията при представянето на филма, Beyoncé разкрива пред медиите защо е било важно за нея да го направи. "Не бих направила филм просто за автореклама, с който да документирам живота си. Исках да споделя с публиката моята истина за живота, защото вярвам, че нищо не е случайно. За всичко, което се случва в живота ни, за добро или лошо, има причина. Че трябва да сме нащрек за малките знаци, които съдбата ни дава и как успяваме да ги навържем, или пропускаме, покрай нас”.
 
Двойният албум “Life Is But A Dream” включва както едноименния документален филм, така и шоуто "Live In Atlantic City”, заснето по време на четири последователни концерта в Ревел Казино Хотел през май 2012 с неиздавани до момента кадри, сред които изпълнения на “Flaws And All”, “Love On Top” и “Schoolin’ Life.”  
 
 
Beyoncé, изпълнителен продуцент на филма "Life Is But A Dream”, е и режисьор на документалната лента, заедно с Ed Burke. В продължение на 90 минути филмът ни прави свидетели на някои от най-важните моменти от личния живот на изпълнителката, нейната бременост, размислите й за новата роля в живота – тази на майка. Във филма Beyoncé разкрива интимни моменти от живота си на сцената и в дома, спомени от детството в  Хюстън, силната връзка с по-малката й сестра Solange и др. Певицата говори и за драматичния професионален период след разпадането на  Destiny's Child и решението й да започне солова кариера.
 
"Life Is But A Dream” беше излъчен през февруари тази година в ефира на HBO. Филмът е гледан от над 1.8 милиона зрители, с което държи рекорда за най-гледан документален филм в историята на телевизията. 

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022