Katy Perry се облече като гейша, обвиниха я в расизъм (галерия)

Katy Perry предизвика буря от критики след излизането си на сцената на Американските музикални награди този уикенд, преобразена като гейша, информират бгнес. Облечена в традиционно копринено кимоно, Perry направи цветно представяне на новия си сингъл "Unconditionally" от албума й Prism. 
 
Изпълнението на певицата разпали публиката по неочакван начин. Зрителите изляха в Туитър недоволството си от тоалета и представянето й, тъй като "прекрачила границата". Стилистът на Katy Perry Джони Вуек отвърна на удара като обясни, че и той, и изпълнителката на Fireworks се интересуват от японската култура и идеята на представянето не е имала за цел да обижда когото и да било. Вуек допълни, че Perry е получила одобрението на дизайнер в Калифорния. "Помогна ни най-невероятната жена в този магазин в Пасадена. Тя наблюдаваше всичко, което вършехме, за да е сигурна, че всичко ще бъде автентично."
 
"Всички танцьори са облечени с оригинални кимона за гейши, а вариантът на Katy е малко по-съвременен. За нея взехме едно истинско кимоно и го преправихме на рокля."

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021

Кейти Пери с първа песен от майчинството

17.05.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019

Katy Perry излезе с нова песен

16.08.2019