Последният албум на One Direction с нови рекорди

Midnight Memories, новият албум на One Direction е най-бързо продаващият се албум за 2013, след като оглави официалната класация на Острова с невероятните продажби от 237,338 копия в първата седмица от премиерата. 
 
Другият рекорд за бандата е онлайн предаването "1D Day", което се състоя на 23 ноември и се превърна в най-гледаното музикално събитие на живо в цялата история на YouTube с над 3.5 милиона посещения. В рамките на 8 часа хаш тагът #1DdayLive доминира и в социалната мрежа Twitter. "1D Day" предостави уникална възможност на различни хора от всички краища на света да влязат в света на One Direction чрез 7-часово онлайн предаване на живо с групата и специалните им гости, сред които Robbie Williams, Celine Dion, Simon Cowell, Piers Morgan, The Muppets и други. 
 
Световната премиера на Midnight Memories се състоя на 25 ноември и след всички други рекорди, дойде още едно постижение, този път от сайта за онлайн продажба Amazon. Midnight Memories е най-бързо продаващият се албум в amazon.com за последните 15 години. Всичко това е голямо признание за момчетата от групата, тъй като това е и първият албум, в който те са съавтори на 10 от общо 14 песни в проекта. 
 
В началото на 2014 One Direction планират ново световно турне, озаглавено "Worldwide Where We Are Stadium Tour”, което ще стартира във Великобритания и ще включва 2 последователни вечери на стадион Уембли, както и 8 допълнителни концерта на стадиони в Обединеното Кралство и Ирландия, билетите, за които вече са продадени. Niall Horan, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson и Liam Payne до този момент са продали 32 милиона копия от алубмите си и имат 61 позиции №1 в различни чартове.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019