Katy Perry хвана букета на масовата Grammy сватба

Певицата Katy Perry скоро ще бъде булка, ако спази традицията, която повелява сватба за момичето, което хване букета на булката, пише бгнес.
 
Певицата успяла да се пребори за букета по време на масова стрейт и гей сватба, случила се на церемонията по раздаването на наградите Grammy. Музикалното събитие със сигурност ще бъде запомнена с 34-те хетеро - и хомосексуални двойки, бракосъчетали се пред хиляди в залата и милиони пред телевизионните екрани. Те си казали "да" под звуците на тематичната песен "Same Love" на Macklemore & Ryan Lewis, осъждаща общественото разделение по темата за гей браковете. Сред младоженците беше и собствената сестра на Lewis, Laura, която се врече на приятеля си, Alex.
 
Katy, която се среща с John Mayer от две години, публикува снимката с букета от бели рози и закачливата бележка "Вижте кой хвана букета!". Спекулациите, че двойката е тръгнала към олтара бяха предизвикани за първи път от 36-годишния Джон, който нарече Katy "съпругата ми" по време телевизионно шоу през декември.
 
 
Изпълнителката има един брак зад гърба си. Тя беше омъжена за комика Russell Brand между 2010 и 2012.

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021

Кейти Пери с първа песен от майчинството

17.05.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019

Katy Perry излезе с нова песен

16.08.2019