"Midnight Memories“ на One Direction излиза през март

One Direction се завръщат с третия си сингъл от едноименния им трети албум, с който превзеха световните класации – "Midnight Memories“. Официалната дата на излизане във всички формати е определена за 9 март.
 
"Midnight Memories" е динамична песен, която завладява с огромния темперамент и енергия, която носи. Песента е написана от Louis и Liam, в партньорство с авторите на актуалния им хит сингъл "Story of My Life" – Jamie Scott и John Ryan. "Midnight Memories" разкрива развитието на групата, нейното израстване и възможността да е част от творческия процес. Текстът на парчето е посветен на шумните нощни партита, а музиката момчетата ще имат удоволствието да представят пред стотици хиляди фенове това лято, по време на предстоящото световно турне на групата. 
 
Видео премиерата на сингъла "Midnight Memories" ще се състои в официалния канал на групата във VEVO на 31януари от 18:00 часа българско време. 
 
Третият студиен албум на One Direction - Midnight Memories, който излезе през ноември 2013, стана най-продаваният албум на предварителни поръчки (продажби преди официалната премиера) в цялата история на iTunes и превърна One Direction в първата група в света с три последователни албума, дебютирали на #1 място в чарта на Билборд. Midnight Memories оглави класациите за продажби в още 30 държави по света.
 
Midnight Memories е и най-продаваният албум във Великобритания за 2013 с рекордни за последните три години продажби в рамките на премиерната си седмица. Групата е номинирана за 2014 Brit Awards в категориите "Най-добра британска група“ и "Най-добър британски сингъл“. През 2014 One Direction ще реализират най-мащабното си турне до момента, като концертите ще се провеждат само на стадиони – обиколката стартира във Великобритания, минава през редица европейски страни и стига до Южна Америка, САЩ и Канада. 
 
Midnight Memories се издава у нас от Вирджиния Рекърдс / Sony Music. 

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019