Lady Gaga е била в депресия, но вече се съвзема

Lady Gaga разкрива, че въпреки успешната 2013, в края на годината изпаднала в депресия.
 
"В края на миналата година бях много депресирана. Чувствах се напълно изчерпана, не долавях даже биенето на сърцето си. Бях разгневена, цинична и дълбоката тъга, в която бях изпаднала, ме влечеше като котва накъдето си пожелае", разказва Gaga пред мартенския брой на сп. "Harper's Bazaar", цитирана от бгнес.
 
"Направо не можех да се понасям. Светлината ми беше угаснала. Мислех си, че умирам. Но се насилих да се фокусирам върху хубавите неща и с настъпването на януари започнах да се съвземам. Казах си: "Каквото и да ти е останало, дори една-единствена молекула светлина, ти трябва да я откриеш и да я мултиплицираш. Трябва да го сториш - заради самата теб, заради музиката си, заради феновете си, заради семейството си".
 
И още от умозрителните откровения на Gaga: "Хубавото на депресията е, че не ти отнема таланта. Само прави по-трудно откриването му. Но аз винаги го откривам. Научих, че тъгата ми никога няма да унищожи великото у мен. Просто трябва да се върнеш назад към величието и да откриеш малката светлинка, която ти е останала. Късметлийка съм, че успях да направя точно това - да намеря едно складирано блещукащо късче".

Свързани новини

Лейди Гага записа "Hold My Hand"

26.04.2022

Ето кой стои зад музиката в "Топ Гън" 2

12.04.2022

Лейди Гага се завъща!

09.03.2022

Всички се радват за Бритни

15.11.2021

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021