И Selena Gomez влезе в клиника - вижте кой Дисни актьор никога не го е правил!

Докато всички са концентрирали вниманието си върху Justin Bieber и всевъзможните неприятности, които си има със своите партита, в светлината на пржекторите се озова и бившата му приятелка. Selena Gomez потвърди официално, че е влязла за две седмици в рехабилитационен център в Аризона, но изрично натърти, че не е заради наркотици.
 
Selena Gomez е била приета в клиниката точно след като отмени цялото си австралийско турне миналата година. Единственото, което се задоволи да заяви официално мениджмънтът й  беше “Selena доброволно прекара време в Meadows, но не заради употреба на наркотици", което накара медиите да спекулират, че е имало връзка с алкохол и депресия след раздялата й с Bieber.
 
С това тя се превърна в поредната Дисни звезда, минала през клиника. Преди нея това направиха Zac Efron (за проблем с наркотиците, за който никой дори не се досещаше), Joe Jonas (също наркотици, макар да отказва да го потвърди официално), Demi Lovato (което никога не е крила проблемите, които я вкараха в клиника на 19), Lindsay Lohan (макар че никога доброволно и само след заповед от съда) и, разбира се, Britney Spears, чийто нервен срив беше доволно публичен.
 
Знаете ли коя звезда на Дисни обаче не го е правила? Момичето, което не слиза от страниците на медиите от месеци, с голите си фотосесии и всякакви причини, коя от коя по-скандални, която публично си признава любовта към марихуаната, неспирните и разюздани партита... да, точно така. Единствената бивша Дисни звезда, която никога не е била в клиника по никакъв повод, е Miley Cyrus.

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022

Селена Гомес в новата песен на Coldplay

05.10.2021

Селена Гомес е звездата в нов сериал

19.05.2021