David Guetta благодари на фенаовете със специално парти (видео)

David Guetta добави още едно постижение в кариерата си, като то е да има над 50 милиона лайкове във Facebook, затвърждавайки мястото си на номер 17 в класацията на най-значимите музиканти и като най-високо оценявания диджей в мрежата, заедно с неговите 14 милиона последователи в Twitter. За да отпразнува това David Guetta сподели нещо специално с тези фенове. 
 
Миналата година Guetta събира хиляди хора за едно революционно шоу на Великата стена в Китай и избра да изпрати 2013 на спиращо дъха място под морето. Всъщност не точно под морето, а на Масада, най-ниската точка на земята, 424 метра под морското равнище. Обстановката е невероятна, а пустинята - недокосната дотогава от диджей, пускащ електронна музика. Нощта е магическа и филмът се получава наведнъж, като подарък за денс музиката.  Сега, в ексклузивно видео, документиращо съществената част от тази необикновена вечер, феновете по света мога да споделят тази еуфория.  
 
 
Никой не е там, докато David не се появява. За да се присъединят към партито, хората се събират в пустинята. Видеото показва кадри зад сцената, реакциите на публиката и възхитителен изглед на Масада, както и размисли и мнения на самия Guetta, които като цяло се събират в един чудесен клип, който служи, за да ни върне назад към едно от неговите най-невероятни шоута досега. 

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Горещите музикални премиери 12-18.07.21

22.07.2021