Beyoncé спря концерт, за да подрави фенка за рождения й ден (видео)

Едно е сигурно - Shehnaz Kahn няма никога да забрави 22-я си рожден ден, след като Beyoncé спря концерта си, за да й изпее "Happy Birthday" на концерта си в понеделник вечерта. 
 
Хванала ръката й, Кралица В спря шоуто си в бирмингамската LG Arena, след като забелязала плаката в ръцете на рожденичката. Звездата спряла пред смяната фенка и я попитала "Виждам плаката ти, как се казваш?", след което й изпяла поздравителната песничка, целувайки ръката й.
 
"Изумително, не мога да повярвам, че такова нещо се случи", казала превъзбудената фенка на "Birmingham Mail" на следващата сутрин. "Носех си означението за роджен ден, което тя забеляза още преди това и ми кимна за подрав", описва студентката от City University от Лемингтън. "Но не можах да повярвам, когато спря концерта заради мен! Аз се бях наклонила през бариерата и държах ръката й, а всички около мен снимаха и бяха полудели", връща лентата към паметната вечер тя. Shehnaz, която е била на 22 концерта на звездата, и нейните пет приятелки, са били във VIP частта на арената и са били на първия ред. 
 
 
След случката Shehnaz написа в туитър: "Beyoncé да ИЗПЕЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛИЧНО НА МЕН беше събитието на живота ми. Какво повече би могло да се случи след това? Благодаря ти, @Beyoncé".

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022