Излезе видеото към дуетния сингъл на Михаела Филева и NickName

Преди броени дни Михаела Филева и NickName представиха дуетния си сингъл "Има ли начин?“ и новата си клубна програма в столичен клуб. Над 200 почитатели, приятели, колеги и медии станаха първите зрители на видеото към красивата балада. 
 
 
Вечерта продължи с представяне на новата клубна програма на Михаела Филева и NickName, която държа на крака публиката повече от час. Михаела и Ники изпълниха собствени песни, дуети и кавъри заедно с китариста Васил Крумов. След няколко дни стартира и клубното им турне, с което изпълнителите ще обиколят няколко български града.
 
По време на промоцията Михаела Филева сподели: "Изключително щастлива съм, че реализирахме този проект. Реализирахме видеото и тръгваме на турне, на което ще представим новата си програма. Вълнуващо е и искам да благодаря на всички, които направиха така, че да има начин за "Има ли начин?“ – на Графа за това, че написа песента, на NickName, че я изпя толкова съвършено и е идеалната дуетна половинка, на Васко Стефанов за клипа и на нашето Монте семейство, което толкова обичам.“
 
NickName е музикалният псевдоним на Николай Бакалов, който започна кариерата си като вокалист на групата Gravity Co. От лейбъла Монте Мюзик съобщиха, че вече работят върху нов, самостоятелен сингъл на NickName, който ще стане факт в началото на есента.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023