Виж новото горещо видео към “Sexercize” на Kylie

В безспорно най-секси клипа, показващ как минава една спортна тренировка, Kylie запознава феновете си с горещия и еротичен свят на “Sexercize”. Режисьорът Will Davidson, който е снимал и лирик видеото към “Skirt”, отвежда зрителя на пътешествие в света на спортните тренировки, последващото отмаряне в сауна и сцени, които без съмнение ще предизвикат желание да получите членство за този салон.
 
 
“Sexercize” е песен от най-новия албум на Kylie Kiss Me Once, който излезе в началото на тази седмица. Записът е първи на Kylie след Aphrodite (2010) и първи след като тя подписа договор с Roc Nation Management. Kiss Me Once, който е завръщане към денс звученето след Abbey Road Sessions (2012), е продуциран от Kylie и Sia, които заедно написват заглавното парче. Kylie се обединява и с Pharrell Williams (който пише и продуцира “I Was Gonna Cancel”). Други продуценти са Ariel Rechtshaid (HAIM) на “If Only”, MNEK на “Feels So Good” и Greg Kurstin на бонус песента “Sleeping With The Enemy”.
 
Kylie сподели: “Работата по този албум беше голямо преживяване, но ми хареса! Беше по време на моя живот, когато имаше много промени и нови начала. Развълнувана съм от отзивите и нямам търпение да чуете и останалата част от албума!”
 
Албумът Kiss Me Once на Kylie Minogue е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Кайли Миноуг и Сиа с ново денс парче

31.01.2024

Кайли Миноуг пее на гей парада в Сидни

30.09.2022

Ново от Кайли Миноуг и Years & Years

06.10.2021

Кайли Миноуг празнува 53!

28.05.2021

Billie Piper издаде: Kylie се омъжва

05.02.2021