Курс по... "Miley Cyrus" стартира в Ню Йорк

Феновете на певицата Miley Cyrus вече могат да изучават подробно живота и кариерата й благодарение на специален "Курс по Miley Cyrus", предложен от колежа Скидмор, Ню Йорк.
 
Декани от частен арт колеж в Саратога Спрингс подкрепят звездата и изучават поведението й в курс, наречен "Социологията на Miley Cyrus: раса, класа, пол и медии", пише бгнес.
 
В Ню Йорк, професор по социология ще провежда летен курс, който проследява живота на звездата от малко дете до противоречива поп икона с милиони фенове по целия свят.
 
"От герой на Disney до музикален идол, Miley израсна пред очите на целия свят, опитвайки се да се справи с цялото напрежение около нея. Активната медийна истерия, фокусирана върху звездата представя певицата по различен начин, а ние искаме да покажем истинската и същност", гласи част от описанието на курса.
 
Часовете ще разглеждат въпроси свързани с раса, класа, пол и феминистка критика от страна на медиите и ще анализират теми като "възходът на принцесите от Disney" и начинът, по който се развива кариерата им, след като пораснат. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020

Miley Cyrus с нов сингъл

18.08.2020

Майли Сайръс пуска нова музика на чисто

10.08.2020