Adele ще издаде албум, когато самата тя поиска

Adele ще издаде следващия си албум, когато сама реши и няма да бърза да се възползва от вълната на успеха на последния си албум 21, пише бгнес.
 
Изпълнителката на саундтрака от филма "007 Координати: Скайфол" вече работи по следващия си албум заедно с Ryan Tedder от One Republic. Тя обаче не бърза да издава нов албум, а иска всичко да се нареди от само себе си.
 
"Не съм чул всичко, което тя е направила. Чух всичко, което направихме заедно и съм горд от труда ни. Тя ще издаде албума, когато сама реши. Единственият човек, който ще обяви, че работата е завършила, е самата тя, когато реши, че всичко е готово", казва Ryan Tedder.
 
25-годишната певица трябваше да отмени датите за турнето си през 2011, за да се подложи на операция на гърлото. Малко след това, през 2012, тя роди сина си Angelo от приятеля си Simon Konecki.
 
Той коментира и подмятанията, че певицата се страхува да излезе да пее на живо: "Аз лично не бих използвал думата страх. Тя не се страхува да се върне на сцената. Тя е майка, има малко дете. Когато продадеш 30 милиона копия от един албум, можеш да правиш каквото си искаш до края на света". "Ако е взела решение да тръгне на турне, аз съм сигурен, че това ще бъде най-невероятното турне. Ако реши да не започва тур, ще се чудим колко страхотен може да бъде този албум. Тя е една на милион, една на сто милиона, една на милиард", добавя той.

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022