One Direction издават "You & I" през май, искат фенски ремикси (видео)

One Direction обявиха, че се завръщат с новия си сингъл – емоционалната балада "You & I", част от третия им студиен албум Midnight Memories (2013).
 
 
"You & I" е лирично и чувствено парче, написано от Julian Bunetta, Jamie Scott и John Ryan, екипът зад тоталния хит на бандата "Story Of My Life". Видеото ще излезе на 18 април като за визуализацията на песента е отговорен режисьорът Ben Winston. Групата работи за четвърти път с него, след снимките на "Best Song Ever", "Story Of My Life" и филма "This Is Us". 
 
"You & I" излиза в дигитална версия на сингъл пакет в iTunes заедно с неиздавани алтернативни версии на песента и първият ремикс, създаден от Liam – "Big Payno Remix"!
 
 
В продължение на няколко седмици след премиерата, феновете ще имат възможност да направят собствени ремикс версии на "You & I remix". Ексклузивната премиера на ремикса на Лиъм е в Soundcloud заедно с вокалните тракове на песента, които феновете ще могат да свалят от групата "You & I – The Remixes" и да направят собствени версии. Liam ще публикува всяка седмица плейлиста с ремиксите, които най-много са му харесали.
 
One Direction бяха обявени от IFPI за "Най-успешният звукозаписен артист“ на 2013, след като групата продаде най-много албума за годината от всеки друг изпълнител. Преди излизането на третия им студиен албум Midnight Memories, One Direction поставиха рекорд за най-много продадени копия на предварителни продажби. Midnight Memories се превърна в третия пореден албум на Оne Direction, оглавил чарта за албуми на САЩ - Billboard 200 в премиерната седмица. Проектът стана #1 в класациите на още 31 държави по света. Във Великобритания албумът се превърна в най-бързо продаващия се албум за 2013. В началото на 2014 групата спечели две BRIT награди за "Глобален успех“ и "Най-добро британско видео“ за "Best Song Ever."
 
През май т.г. започва дългоочакваното световно турне на One Direction, което ще премине през Великобритания, Европа, САЩ, Канада и Южна Африка. Първият концерт от турнето е на 23 май в Дъблин.

Свързани новини

Бъбреци мъчат звездата

28.08.2023

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022

One Direction отбелязаха своя юбилей

28.07.2020

Liam Payne е готов за One Direction

27.09.2019

Louis Tomlinson разплака феновете си

11.03.2019