Selena Gomez заряза Инстаграм заради Bieber

Selena Gomez престана да "следва" известните си приятели в Инстаграм.
 
Очевидно звездата се е дистанцирала от знаменитостите в профила си, тъй като в него не фигурират нито най-добрата й приятелка Taylor Swift, нито Kendall и Kylie Jenner, най-малките сестри от клана Kardashian, с които красавицата посети музикалния фестивал Coachella.
 
Gomez отстранява дружките си от мрежата една по една, а покрай приятелките си, певицата премахна и Justin Bieber, с които подължават да са в не съвсем установени отношения. Той обаче все още я следва в мрежата, което вероятно е добър знак, каквото и да значи това в техния случай.
 
"Selena се опитва да се възстанови от проблемните си отношения с Justin и да се дистанцира от него, колкото се може по-бързо. Вероятно покрай него е решила да се отърве от целия си профил в социалната мрежа Инстаграм", твърди източник на известно американско издание.
 
След уволнението на родителите си от мениджърските им позиции, престоя в клиника, необузданото поведение на Justin и още куп проблеми, изсипали се върху звездата, Selena очевидно е решила поне за кратко да се оттегли не само от приятелите, но и от феновете си в мрежата. 

Свързани новини

Ново от Селена Гомес: "My Mind & Me"

08.11.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Вълнуващ дует: Coldplay и Селена Гомес

08.02.2022

Селена Гомес - водеща на Оскарите?

14.01.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021