Robbie Williams ще става баща за втори път

Robbie Williams обяви в Twitter, че той и съпругата му Ayda Field очакват второто си дете, съобщи вести.бг. "С Ayda имаме удоволствието да ви съобщим, че Theodora Rose Williams ще става голяма сестра. Целувки, Robbie Williams", написа звездата в сайта за микроблогинг. Феновете на певеца веднага го заляха с поздравления.
 
Дъщеричката на Robbie Williams и Ayda Field е на 19 месеца. Певецът призна през 2012, че първоначално се е притеснявал от бащинството, защото не е знаел дали ще се справи. "Отдавна съм много егоистичен човек и се глезя по всякакъв възможен начин. Внезапно в живота ми се появява някой, за когото трябва да се грижа и да бъда отговорен. Бях ужасен, че няма да съм на ниво и да съм такъв баща, какъвто искам за нея".
 
Той обаче бързо свикна с бащинството и миналата година каза, че с нетърпение очаква семейството му да се увеличи. Robbie Williams и американската актриса Ayda Field станаха семейство на сватбена церемония в дома на певеца в Лос Анджелис през август 2010. Бракосъчетанието се състоя в тесен кръг от близки и приятели на двойкатa.

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020