Katy Perry иска да стане част от илюминатите

Katy Perry взе на подбив слуховете за символиката в клиповете си и заяви, че иска да стане част от Ордена на илюминатите. Орденът на илюминатите е смятан за тайно общество, което иска да управлява света чрез авторитарно правителство.
 
"Ако илюминатите съществуват, искам да ме поканят. Искам да бъда част от клуба!", казва тя пред сп. "Rolling Stone", макар да признава, че няма идея нито кои са те, нито какво представлява този клуб, пише бгнес. Някои от феновете й смятат, че тя вече е част от ордена, защото в клиповете й имало много символи на илюминатите.
 
"Луда работа", казва изпълнителката. "Разни странни хора в мрежата си нямат работа и решават, че са открили "странни" триъгълници в движенията на ръцете ти и край, вече си илюминат", коментира тя, но трезво добавя "От друга страна, аз вярвам в извънземни, така че коя съм аз, че да им казвам в какво да вярват". Популярен сайт за конспиративни теории дори излезе със заглавие "Илюминатска проповедница прави демонични заклинания пред целия свят", визирайки клипа й към "Dark Horse". 
 
Илюминатите са свързвани с различни имена от шоубизнеса, като Jay Z, Kanye West, Beyonce и Madonna.

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021

Кейти Пери с първа песен от майчинството

17.05.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019

Katy Perry излезе с нова песен

16.08.2019